Herinneringen aan WO II in Leudal

Samenstellers:           

Samenwerkende heemkundeverenigingen binnen de gemeente Leudal alsmede de Geschied- en Heemkundige Kring ‘Het Land van Thorn’

Uitgever:                Samenwerkende heemkundeverenigingen binnen de gemeente Leudal alsmede de Geschied- en Heemkundige Kring ‘Het Land vanThorn’.
Aantal pagina's:              80 full-colour                                                                                                                                                                                                        
Formaat:            100 x 210 mm
Prijs: € 3,00 exclusief eventuele verzendkosten van € 4,10

 

Betaling via NL71 RABO 0126 1106 11 t.n.v. Heemkundevereniging Horn, onder vermelding van titel boek, uw naam, adres en postcode.

 

Ter gelegenheid van 'Leudal 70 jaar bevrijd' is tijdens de gezamenlijke Heemkundedag op 28 september 2014 in Kasteel Aldenghoor het boekje 'Herinneringen aan WO-II in Leudal' gepresenteerd.

Het betreft een tweetal fiets- / autoroutes in de gemeente Leudal.

De routes gaan langs achtenveertig plekken die op de een of andere manier van betekenis zijn geweest tijdens de Tweede Wereldoorlog of die een rol hebben gespeeld tijdens de bevrijding van de streek.

Naast de routebeschrijvingen zijn in het boekje verhalen opgenomen van de historische locaties en de bij de gebeurtenissen betrokken personen.

De route gaat ook langs drie plekken in Horn te weten de kerk, boerderij Veugelaers aan het Huybenstraatje en langs de boerderij tegenover Kasteel Exaten.

 

Boekwerk is in Horn te koop bij:

Henk Schreurs, Dorpstraat 20 en iedere woensdag tussen 14.00 en 17.00 uur in ons lokaal in basisschool De Mussenberg (ingang via de Mussenberg).

 

Boekwerk te bestellen via:

-       deze website onder ‘CONTACT’

 

 

 

Naar boven